Szerzői jogok

A szeged.hu kiadója a Szeged Megyei Jogú Város megbízásából a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. Minden, a szeged.hu weboldalon található tartalom a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.

 

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosságnak történő hozzáférhetővé tételre.

 

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

 

A Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó tartalmakat és azok kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

 

A szeged.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.